Despre noi

Varietatea gamei de produse, experienta acumulata impreuna cu respectarea termenelor de executie si a standardelor de calitate, ne recomanda ca fiind una dintre firmele de top de constructii din Brasov.

Istorie si clienti

Firma noastra a luat nastere in anul 2009 din dorinta de a aduce pe piata de profil, servicii de inalta calitate la preturi rezonabile.

Am atins acest scop inca din primii ani, dovada fiind clienti de renume din Brasov ce au apelat cu incredere la serviciile noastre. Printre acestia enumeram: Olimpic Residence Brasov, Alphaville Brasov, Bellevue Residence Brasov, Hotel Kronwell Brasov, Dealu Morii Residencesi Hale Industriale precum Penes Codlea , Consicab Arad , Tamarin Codlea , Apex Brasov. Si lista poate continua…

Ce ne motiveaza

Vedem in orice lucrare preluata o provocare de a atinge noi culmi de performanta. Suntem o echipa ambitioasa, de specialisti in domeniu, in continua dezvoltare.

Ne propunem sa satisfacem cele mai pretentioase gusturi, sa livram produse la cheie, de calitate si oferim garantia produsului final. Suntem atenti la detalii si tindem spre perfectiune prin munca si perseverenta.

Mai mult decat atat, punem pret pe fiecare client care ne calca pragul!

Domenii principale de activtate:

  • Pardoseli industriale
  • Sape mecanizate
  • Sape elicopterizate

 

Galpav sta la baza succesului afacerii dumneavoastra. Abia asteptam sa va cunoastem!